Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić čestitao Dan opštine Ulcinj: U planu nalaženje održivog rješenja za Solanu

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao je u ime Vlade Crne Gore i u svoje ime, Dan opštine Ulcinj, predsjedniku Opštine Aleksandru Daboviću, predsjedniku Skupštine opštine Haxhiju Sulejmaniju, odbornicima i svim građankama i građanima, saopšteno je iz Vlade

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao je u ime Vlade Crne Gore i u svoje ime, Dan opštine Ulcinj, predsjedniku Opštine Aleksandru Daboviću, predsjedniku Skupštine opštine Haxhiju Sulejmaniju, odbornicima i svim građankama i građanima, saopšteno je iz Vlade.

„Vlada Crne Gore posvećena je napretku opštine Ulcinj, a konkretnim projektima pospješiće njen izuzetni privredni potencijal. Uprkos epidemiji koronavirusa, država priprema razvojne planove koji se tiču infrastrukturnih projekata u Ulcinju, ali i trajne sanacije ključnih ekoloških problema, poput erozije plaže na Adi Bojani. U planu je i nalaženje održivog rješenja za ulcinjsku Solanu, koja ima potencijal da postane proizvodni i turistički zamajac opštine.

Vlada je usvojila brojne mjere za pomoć privrednim društvima kako bi se lakše izborila sa problemima izazvanim pandemijom COVID-19, ali su nam sada neophodni strpljenje i odgovornost u poštovanju mjera da bi Ulcinj, ali i sve druge primorske opštine, zaštitile zdravlje građanki i građana i što spremnije dočekale ljetnju turističku sezonu.

Uvjeren sam da ćemo predanim radom svi zajedno izaći iz epidemiološke krize i nastaviti da gradimo bolje i poštenije društvo, po mjeri svih građanki i građana Ulcinja“, zaključuje se u čestitki premijera Zdravka Krivokapića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve