Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Krapović preuzeo ministarstvo odbrane

Krapović je, kako je navedeno, u skladu sa Pravilom službe dočekan u Ministarstvu odbrane uz vojne počasti, a ceremoniji su prisustvovali članovi kolegijuma ministra odbrane

Dragan Krapović preuzeo je dužnost ministra odbrane od dosadašnjeg rukovodioca radom Ministarstva odbrane Filipa Adžića, saopšteno je danas iz tog resora.

Krapović je, kako je navedeno, u skladu sa Pravilom službe dočekan u Ministarstvu odbrane uz vojne počasti, a ceremoniji su prisustvovali članovi kolegijuma ministra odbrane.

Iz resora su naveli da novoizabrani ministar održao je i sastanak sa kolegijumom, na kojem su generalni direktori prezentovali djelokrug rada direktorata na čijem su čelu, ključne aktivnosti, projekte i postignute rezultate u oblasti odbrane.

Krapović je, obraćajući se članovima kolegijuma, istakao da će resor odbrane nastaviti “da vodi u skladu sa obavezama koje proističu iz članstva u Alijansi, kao i u skladu sa planiranom modernizacijom Vojske Crne Gore”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gusinje
01.11.2023-13:51 13:51

simpatizer. Podgoricke skupstine-dok je Crkva tudje drzave u Crnoj Gori nikad srece -Crnogorci postaju srbi a to sve za sitne novce,veoma nestabilan narod izuzev veoma malo broja ljudi.