Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Adžić: Spajić bježi od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu

Adžić je naveo da imajući u vidu da je ministar Šaranović najavio raspisivanje javnog konkursa za izbor direktora Uprave policije može se lako desiti da se kontrolno saslušanje u vezi nezakonitog izbora v.d. direktora Uprave policije desi nakon izbora nekog novog direktora Uprave policije u punom mandatu

Miodrag Laković i Andrija Mandić su po ko zna koji put omogućili Milojku Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata, istakao je poslanik Građanskog pokreta URA Filip Adžić povodom odluke predsjednika skupštinskog Odbora za odbranu i bezbjednost da saslušanje premijera Spajića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića zakaže za 26. jun.

Adžić je naveo da imajući u vidu da je ministar Šaranović najavio raspisivanje javnog konkursa za izbor direktora Uprave policije može se lako desiti da se kontrolno saslušanje u vezi nezakonitog izbora v.d. direktora Uprave policije desi nakon izbora nekog novog direktora Uprave policije u punom mandatu.

“Javnost je navikla od Spajića da bježi od ukrštanja argumenata sa poslanicima, jer se radi o jednoj o najnetransparentnijih Vlada od sticanja nezavisnosti Crne Gore. Sa druge strane i ne čudi jer uvijek izađe politički poražen iz zgrade Skupštine Crne Gore”, zaključio je Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
klementina
19.04.2024-16:27 16:27

Vidiš TRANjO kako izgledaju IZDAJNICI. mandić pomaže spaiću, gle čuda isto kao i ti j a d a n u, SKUPŠTINA JE UNIŽENA ODAVNO je
DOTAKLA DNO, sad samo fali da se otvori BEZDAN i da ve USISA.