Četvrtak, 9 Februara, 2023
Rubrika:

Krapović: Očigledno da Đukanović na riječ vjeruje samo Abazoviću

''Sad je još jasnije zašto neće da stavi potpis na kandidaturu Miodraga Lekića. Jednom iznajmljen - vazda politički kupljen'', zaključio je Krapović

Cijela Crna Gora zna da URA nije htjela da stavi potpise na kandidaturu za Miodraga Lekića. Cijela Crna Gora zna i zbog čega, kako bi nastavili da vrše vlast zajedno sa DPS i sprovedu izborni proces. Cijela Crna Gora zna da su tokom čitavog pregovaračkog procesa ucjenjivali i tražili da sa 6% podrške vrše apsolutnu vlast, rekao je poslanik Demokrata Dragan Krapović.

I to im je, kaže Krapović, omogućeno ali ni poslije toga nijesu htjeli da stave potpis.

„Od političkih oponenata poput Đukanovića nas ništa ne može iznenaditi, ali nas i ne bi moglo iznenaditi ni postupanje URA-e, koja je sve vrijeme raznovrsnim ucjenama i odbijanjem stavljanja potpisa na predlog za kandidaturu Miodraga Lekića, dovela do ovako teških političkih posljedica. Očigledno da Đukanović na riječ vjeruje samo Dritanu Abazoviću. Sad je još jasnije zašto neće da stavi potpis na kandidaturu Miodraga Lekića. Jednom iznajmljen – vazda politički kupljen“, zaključio je Krapović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve