Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević: Pozvaću Koprivicu na sastanak u utorak da što prije dogovorimo formiranje lokalne vlast

Lista “Za budućnost Nikšića – DF, SNP” osvojila je 11 mandata, a lista “Mr Momo Koprivica – Mir je naša nacija – Demokrate” 10 mandata

Nosilac liste “Za budućnost Nikšića” Marko Kovačević najavio je za sjutra sastanak sa nosiocem liste “Mir je naša nacija” Momom Koprivicom, kako bi, kako je istakao, dogovorili formiranje lokalne vlasti.

“S obzirom na to da su građani Nikšića juče potvrdili svoje opredeljenje od avgusta prošle godine i da je DPS poražen na lokalnim izborima, kao nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića ću pozvati danas svog kolegu, nosioca liste Mir je naša nacija Moma Кoprivicu da se već sjutra sastanemo i da što prije dogovorimo formiranje lokalne vlasti”, napisao je Kovačević na Facebooku.

Najavio je i učešće predstavnika liste Crno na bijelo u pregovorima oko eventualnog formiranja vlasti.

“Na tom sastanku ću predložiti da nam se u pregovorima priključi i gospođa Tatjana Đurišić Bečanović, koja je nosila listu Crno na bijelo u našem gradu. Neophodno je da ovaj dio posla završimo što prije kako bi krenuli zajedno u posao oporavka našeg grada jer građani Nikšića to od nas očekuju”, zaključio je Kovačević.

Lista “Za budućnost Nikšića – DF, SNP” osvojila je 11 mandata, a lista “Mr Momo Koprivica – Mir je naša nacija – Demokrate” 10 mandata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve