Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

ZAMJENA TEZA NEOTESANOG ČETNIČIĆA Kovačević nakon davanja izjave u policiji: Ne bih se izjašnjavao o problemu jer je bespredmetan

Ne bih se izjašnjavao o samom problemu koji je istaknut jer je on bespredmetan, na sličan način bi se mogao problematizovati položaj ruku i tijela bilo koga ko je ustao i sinoć na himnu ili bilo kojom drugom prilikom, navodi Kovačević

Građani Crne Gore mogu da vide da Tužilaštvo promptno reaguje kada se nekom ne sviđa na koji je način neko ustao, u kom položaju drži ruke i kako, a da imamo višednevno ćutanje o Skaj prepisakama itd, kazao je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević nakon davanja izjave u nikšićkoj policiji.

Neočetnički provokator Šubara u klasičnoj zamjeni teza da bi se opravdao za svoj fukarski čin, je naveo da je tu sve vrlo jasno.

„Ne bih se izjašnjavao o samom problemu koji je istaknut jer je on bespredmetan, na sličan način bi se mogao problematizovati položaj ruku i tijela bilo koga ko je ustao i sinoć na himnu ili bilo kojom drugom prilikom. Ovo pokazuje dokle je stigla Crna Gora u ovom momentu. Mislim da je neophodno da se konačno počnemo obračunavati sa mafijom jer ovo pokazuje da se obični građani maltretiraju zbog nekih nebitnih stvari, a da mafija može da radi šta hoće“, rekao je Kovačević.

Podsjećamo, predsjednik države Jakov Milatović, koji je stajao tik uz Kovačevića, poručuje da su državni simboli Crne Gore neprikosnovena Ustavna kategorija.

Izvorrtnk.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
04.07.2023-21:09 21:09

Policija radi zajedno sa ovim Kovacevicem…Sud mora da odluci ovom bezobrazluku!

BobZeković
04.07.2023-21:32 21:32

Milaatović i ova bagra se sprdaju sa građanima Crne Gore, a političari iz DPS, SD, LP i drugih suverenističkih i europskih partija se pale preko twittera na njihov prostakluke, gadluke evo već 3 fosinw.. Oksvordsko-svetosavska i Nikšićka četnička prostačina na istom zadatku: UNIŠTAVANJE CRNE GORE, CRNOGORKI I CRNOGORACA, uz što više otvorenog izrugivanja i pokazivanja svoje nadmoći, nad suverenističkim, europskim političarima i građanima Crne Gore!Evo, europejac DPS poslao je svim AMBASADAM SLIKU PROSTAČINE I NASILNIKA IZ NIKŠIĆA. Ambasodori crkoše od sekiracije, poslije ovog izvještaja Vukovića. Dok se oni svi skupa lijepo zabavljaju CRNOGORCI I CRNOGORKE, CRNA GORA– UBRZANO NESTAJU! VAPAJ… Pročitaj više »

Anon
05.07.2023-02:11 02:11

Neuspješno koprcanje bespredmetnog dlakavog dildova.

COL
05.07.2023-12:35 12:35

Ovo je samo vrh ledenog brijega:
1. Opravdavao je pišanje po spomeniku narodnom heroju.
2. Negirao je genocid u Srebrenici.
3. Okupljao je takozvana vjerska bratstva, a u stvarnosti bande huligana.
4. Podržao je propali projekat otkupa željezare za nekih petsto glasova.
5. Ima namjeru mijenjati imena ulica koja ponosno nose antifašistička imena.
6. Podnosi raport Milici zavetnici.
Nije on toliko kriv koliko ,,evropske” Demokrate, koji ga svojom podrškom drže na tu funkciju…