Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević: Izborom Lekića za mandatara do kraja ogoljena politička agenda vladajuće većine

Kako je naveo, samo naivnima nije bilo jasno da će se oni koji tvore većinu u Parlamentu od 41. poslanika i poslanice, odlučiti na ovakav potez

Izvršni koordinator asocijacije mladih GI ,,21.maj“, Malik Kovačević kazao je da je jučerašnjem izborom za mandatara od strane Skupštine Crne Gore do kraja ogoljena politička agenda vladajuće većine.

Kako je naveo, samo naivnima nije bilo jasno da će se oni koji tvore većinu u Parlamentu od 41. poslanika i poslanice, odlučiti na ovakav potez.

“Davanjem mandata za sastav nove Vlade nekadašnjem Miloševićevom ambasadoru i čovjeku koji je lobirao da Crna Gora ne postane međunarodno priznata država, je bez dileme ova većina pokazala koje su joj namjere i da ne mari za apele naših zapadnih saveznika”, istakao je Kovačević.

Prema njegovim riječima, pored brojnih upozorenja da ta i takva Vlada neće biti priznata od strane zvaničnih zapadnih adresa, oni su odlučili da se ogluše i mandat daju g-dinu Lekiću.

“Time su pokazali da im nije stalo ni do Crne Gore ni do njene euroatlantske budućnosti , ali ni do budućnosti mladih ove zemlje koji će zbog njihove neodgovornosti možda ponovo morati da trpe sankcije i izolaciju od strane međunarodne zajednice”, zaključio je Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
DraganNikolic
21.01.2023-01:58 01:58

Malik, Malik na guvno si nalik !!