Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević: Posjetom Joanikija, Mandiću isparilo i ono malo fiktivnog europejstva

''Konačno je vojvoda unio u Parlament da dokaže svoje profesionalno ''srpstvo'' i simbolično ''pomiri'' zavađenu braću''

Posjetom prvog čovjeka jedne od eparhija Crkve Srbije u Crnoj Gori, Joanikija II predsjedniku Parlamenta Andriji Mandiću je isparilo i ono malo fiktivnog europejstva koje se, ovaj drugi trudio da prikaže zemlji i svijetu, kazao je Malik Kovačević, član KO GI ,,21.maj”.

„Ljubljenje ruke, razmjena ikona, crkvenih ordena i još ponečega, i u uglu iza predsjedničkog stola, neustavna, nelegalna i protivzakonita zastava u tri boje. Konačno je vojvoda unio u Parlament da dokaže svoje profesionalno ,,srpstvo” i simbolično ,,pomiri” zavađenu braću, jer, bože moj, tu je ostala državna zastava da stoji, neće je niko ponijeti u Vranje je li“, navodi Kovačević.

Umjesto ovih i ovakvih šarada, neka, dodaje, „konačno tužilaštvo počne da kažnjava isticanje ovog komada platna po državnim institucijama i počne da uklanja isto“.

„Jer nije Parlament privatna prćija ni Andrije Vojvode, niti ostalih koji tamo obitavaju. A ono što se naziva opozicijom, da ima imalo kuraži makli bi je sami. Jedina zastava kojoj je mjesto u državnim institucijama je zvanična zastava države Crne Gore“, zaključuje Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve