Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kotorski Liberali ostvarili značajan rast

Zahvalnost građanima

Kotorski Liberali uspjeli su u vrijeme političke, ekonomske i zdravstvene krize da pokažu stabilnost i kvalitet i zabilježe rast povjerenja građana na lokalnim izborima u Kotoru. Naš rezultat u po nas veoma nepovoljnim okolnostima, dosta bolji od onog iz 2016. godine, dokaz nam je da su građani prepoznali kvalitet našeg zalaganja, kazali su iz Liberalne partije.

”Zato želimo da se zahvalimo svim građanima i građankama Kotora koji su podržali listu “Za liberalni Kotor- Andrija Pura Popović””, navode u saopštenju.

Ovo je, kako kažu, veliki podsticaj za liberale i za liberalizam u Kotoru ali i Crnoj Gori uopšte.

”Veliki podsticaj da još snažnije nastavimo da se borimo za ono u što zajednički vjerujemo,prevashodno liberalnu demokratiju i nastavimo da budemo iskreni partneri građanima”, kazali su iz Liberalne partije.

Čestitali su i svim drugim izbornim listama u Kotoru, koje će tvoriti lokalni Parlament, na postignutom uspjehu i na generalno korektnoj kampanji i izbornoj utakmici.

”Uvjereni smo da će uskoro pred nama, kod formiranja nove lokalne i državne vlasti biti postavljeno pitanje zrelosti kotorske i crnogorske demokratije, koja treba da pokaže da pripada modernoj i evropskoj civilizaciji i političkoj misli”, zaključili su iz LP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve