Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

POKOJNI DF NE PRESTAJE DA SE NABACUJE Kordić: Ponuda Spajića prihvatljiva, nećemo opterećivati pregovore

Kordić je naglasila da ZBCG taj proces dogovora neće opterećivati dodatnim zahtjevima i usložnjavanjem pregovora

Ponuda mandatara Milojka Spajića koju je dao koaliciji “Za budućnost Crne Gore” (ZBCG) vezano za formiranje vlade još je prihvatljiva i u daljim pregovorima nećemo tražiti dodatne resore ili dodatne uslove, poručila je poslanica ZBCG Simonida Kordić.

Kordić je za TVCG istakla da je koalicija “Za Budućnost Crne Gore” od početka stajala na stanovištu – i da se danas toga pridržava – da vlada treba da bude formirana u okvirima većine od 30. avgusta 2020. godine.

“Drago mi je da je i mandatar Milojko Spajić uvidio da je to upravo onaj okvir u kojem se može formirati vlada koja je istinski reformska, koja će omogućiti reforme u pravosuđu i koja će omogućiti sve one procese kojima će se poboljšati ukupan život stanovništva. I što je za ZBCG podjednako važno, kao koaliciji koja je snažno opredjeljena ka ubrzavanju procesu evropskih integracija, da to bude jedna istinska demokratska i reformska vlada koja će odblokirati i proces evropskih integracija”, istakla je Kordić.

Kordić je naglasila da ZBCG taj proces dogovora neće opterećivati dodatnim zahtjevima i usložnjavanjem pregovora.

“Mi smo ozbiljni ljudi i kada smo prihvatili jednu ponudu koju je mandatar Spajić dao u ovom procesu pokušaja da se formira vlada, tada smo je prihvatili i danas stojimo na tim pozicijama. Ona je i dalje za nas prihvatljiva i u daljim pregovorima nećemo tražiti dodatne resore ili dodatne uslove”, poručila je Kordić.

Izvorrtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
07.10.2023-18:13 18:13

…ova kada je “pala Smarsa” od te ponude nema nista -prosao voz…cekat cete drugi za četiri godine…bila ponuda ,tacno, ali Pipun vi je pokvari !

Milo
07.10.2023-22:22 22:22

Ali PES nije postojao 30.avgusta 2020.Gdje oni sad da se smjeste ako ta vecina gospodje Kordic sastavi Vladu..