Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Koprivica: Vjerujem da će Milan Knežević biti novi premijer Crne Gore

Knežević bi trebalo da bude nosilac liste Nove srpske demokratije (NSD) i Demokratske narodne partije (DNP) koje će na parlamentarnim izborima 11.juna nastupiti zajedno

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević nakon parlamentarnih izbora biće premijer Crne Gore, istakao je Dragan Koprivica u emisiji “Vox Populi” Televizije Nikšić.

Knežević bi trebalo da bude nosilac liste Nove srpske demokratije (NSD) i Demokratske narodne partije (DNP) koje će na parlamentarnim izborima 11.juna nastupiti zajedno.

– Milan Knežević je osoba koja može da doprinese preporodu Crne Gore. Vjerujem da će biti premijer i pravi čovjek za Crnu Goru – rekao je Koprivica.

NSD, DNP i Pokret za promjene (PzP), smatra Koprivica, doprinijele su promjenama u Crnoj Gori. Demokratski front, koji su činile pomenute partije, rasformiran je prije dva dana, a Koprivica je rekao da partije “imaju svoje određene stavove kako da prave koalicije”, te da je uvjeren da će svak svakoga uvažavati i nakon što su se “razišle”.

– Te tri partije (NSD,DNP,PzP) su veliki i žestok uticaj proizvele na ove današnje blagorodne promjene koje su se desile i pad bivšeg mafiokratskog, policijsko-mafijaškog i sudsko-nikakvog režima, kada su sudije bile servis usluga DPS-a, kada su policajci bili prije podne policajci, a posle podne kriminalci – kazao je Koprivica.

Ne vidi ništa sporno u tome što će biti na čelu Odbora direktora podgoričkog Parking servisa i tvrdi da će taj posao obavljati savjesno i odgovorno.

– Ja nijesam dobio nikakvo radno mjesto, ni kancelariju, sekretara, auto, ništa od toga. Dakle, ja sam samo neko ko će da bude u funkciji supervizora i ako naiđem na nezakonitosti u jednoj instituciji, ja ću to javnosti da saopštim. Dakle, nikome nijesam oduzeo radno mjesto, a što se tiče nadoknade, ona iznosi preko 200 eura, i ja sam našao način kako ću taj novac da usmjerim – izričit je Koprivica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cuca
15.05.2023-21:50 21:50

Kolika ti je plata u “Parking Servisu” ljudino srpska, sram te bilo.
Malo ti je penzija no mladjim ljudima uzimaš leb iz usta, stid te bilo i nikad ti ne bilo dosta.

Sabro
16.05.2023-01:02 01:02

Cus izjave ovog- ovaj je zrijo za dobrotu ka da nemamo mladjeg skolovanijeg i nekog ko je pravi cetnik kao Milacic da on bude -premijer Crne Gore !Ovaj bi Drazino vrijeme da vrati ! Zapamti-STARO -SIJEDO -CUPAVO- CELAVO I SA HARMONIKOM NA CELO Nikad vise CG nece prestavljat !

tivatski58
16.05.2023-07:48 07:48

ha ha ha ha ha ha ha ha