Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Koprivica: Stijović se ponio drvenasto, neotesano i seljački

''Ali je nastup ministra Stijovića djelovao tako otužno i nevaspitano, da proizvodi potrebu za reagovanjem nekog ko je bio poslanik, a i dalje smatra da je Skupština Crne Gore prije neku deceniju bila na višem nivou komuniciranja''

Profesor Dragan Koprivica iz Demokratske narodne partije oglasio se danas povodom jučerašnjeg, kako je saopštio, “goropadnog nastupa” ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Stijović prema poslanici Demokratske partije socijalista Vesni Pavićević.

“U sklopu tzv. žanrovskog „bogatstva različitosti“ juče smo u Skupštini mogli vidjeti i primjer duodrame uz goropadno nastupanje prema jednoj dami, poslanici Vesni Pavićević, a u izvedbi glavnog glumca, ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede mr Stijovića. Gledaoci, koji Skupštinu prate tražeći zabavljačke efekte, imali su priliku da vide klasičan primjer neotesanosti ministra šumarstva, koji treba da brine o crnogorskim drvima i selu, a ponio se drvenasto i seljački”, naglasio je Koprivica.

On je ocijenio kako Stijović nema manire.

“I priprostim mizoginim nastupom, i zlosrećnom ocjenom da je poslanica Pavićević „pala s Marsa“, ukazao da je za njega Parlament terra incognita, da nema kulturne manire i ne razumije društvenu klimu u Crnoj Gori, u kojoj nije pristojno upućivati primitivne uvrede bilo kojoj ženi na bilo kojem, posebno ne na javnom mjestu. Tako je nesmotrenim gestom, i pored svojih brojnih međunarodnih sertifikata, posvjedočio da nema nijedan domaći iz džentlmenskog ophođenja prema damama poslanicama”, dodao je Koprivica.

On dodaje i kako nekome može biti čudno da autor ovih redova, kao pripadnik druge političke opcije, staje na stranu poslanice DPS.

“Ali je nastup ministra Stijovića djelovao tako otužno i nevaspitano, da proizvodi potrebu za reagovanjem nekog ko je bio poslanik, a i dalje smatra da je Skupština Crne Gore prije neku deceniju bila na višem nivou komuniciranja”, navodi on.

Stijović se, kako konstatuje, ljepše predstavio u ranijem pokušaju da raskrinka poslanika DPS Petra Ivanovića.

“Mada sve to raskrinkavanje, izgleda, ostaje samo mrtvo slovo na papiru i ništa više. Kao, uostalom, i mnogo toga što ova umrtvljena Vlada čini praveći buru u čaši vode (liše nekolika časna izuzetka). A među te izuzetke svakako spada izvanredna ministarka zdravlja, dr Jelena Borovinić Bojović”, poručio je, između ostalog, on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
p 3,14
10.12.2021-12:18 12:18

Bjezi Splacino CETNICKA dan mi upropasti kad te vidim !