Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar na utakmici Partizana u Beogradu, Vučić ga pustio bez maltretiranja na granici!?

Da li je, kako i iz kog razloga Konatar prošao granicu bez maltretiranja nije jasno, ali spekuliše se da je spreman da napusti URA-u i pruži podršku DF-u i Demokratama za rekonstrukciju vlade. Moguće da je zbog toga pošteđen od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog represivnog državnog aparata.

Poslanik URA-e Miloš Konatar bio je juče u Beogradu gdje je pratio košarkašku utakmicu između Partizana i aktuelnog šampiona Evrope Efesa.

Društevnim mrežama kruže fotografije Konatara iz beogradske Arene na kojima pozira sa društvom.

Korisnici društvenih mreža pitaju se kako to da je Konatar prešao granicu Srbije bez ikakvog maltretiranja s obzirom da je glasao za Rezoluciju o Srebrenici u crnogorskom parlamentu?

Podsjetimo, srpske vlasti naložile su da se na graničnim prelazima maltretiraju svi crnogorski poslanici koji su glasali za rezoluciju. Kroz tretman maltretiranja prošle su poslanice SDP-a Draginja Vuksanović, DPS-a Dragica Sekulić, ali i Konatarove koleginice Božena Jelušić i Suada Zoronjić.

Kako je, da li je, i iz kog razloga Konatar prošao granicu bez maltretiranja nije jasno, ali spekuliše se da je spreman da napusti URA-u i pruži podršku DF-u i Demokratama za rekonstrukciju vlade.

Moguće da je zbog toga pošteđen od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog represivnog državnog aparata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Evropa
17.09.2021-09:00 09:00

Znalo se to davno da je Cetnik podrzava CETNIKE DF samo sto je on glumio da je ljubitelj CRNE GORE a svi znamo da četnici nikad nijesu voljeli Crnu Goru, samo su je pljačkali i palili!

gagi
17.09.2021-10:55 10:55
Reply to  Evropa

Konatara je Bog “nagradio”ma nije pri sto ce.

Neko tamo
17.09.2021-10:18 10:18

Svi znaju da picousti ima mentalne probleme i od kako je on na vlasti srbija je jedna smijurija od drzave a jos kad ti je 1 covjek policija 95% majmun i 5 posto covjek onda i ne treba da cudi

A sto se ovoga tice jasno je svima da je URA prosrpska partija koja ima za cilj da crnu goru obrise sa mape

gagi
17.09.2021-10:54 10:54

Dobro je to,u redu je to,Konatar-Lamar malo odsutan po zadaku,a ljepsa polovina u Podgorici “po zadatku,ka zena Marka Milacica,fali im ono “sto nemaju Marko i Milos”pa se “sirotice snalaze”,masala,ti si “dobro Ana”.

Tihanaw
18.09.2021-00:50 00:50

Koji kompleksaši. Poći navijati za Partizan is likati se kao da su na NBA ligu pošli! E jadovi