Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar: Spajić i sve partije parlamentarne većine da se izjasne podržavaju li Milovića

Premijer Spajić treba da smijeni ministra Milovića ili da mu pruži podršku – i onda će sve biti jasno

Zbog svega što smo čuli i vidjeli na jučerašnjoj sjednici Odbora za bezbjednost Skupštine Crne Gore jasno je da Andrej Milović više ne može obavljati funkciju ministra pravde, jer bi u suprotnom to značilo dalju kompromitaciju te funkcije i ugrozilo borbu protiv kriminala i korupcije, saopštio je šef poslaničkog kluba GP URA Miloš Konatar.

On je istakao da jučerašnji napadi Andreja Milovića na rukovodioca Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića, a samim tim i na Vladimira Novovića i Specijalno državno tužilaštvo, jesu napadi na ljude koji se bore protiv organizovanog kriminala i korupcije. Konatar je dodao da je to Milović i do sada radio po zadatku, napadajući takođe i Dritana Abazovića i Filipa Adžića.

Konatar je postavio pitanje za premijera Milojka Spajića i sve političke subjekte u Vladi Crne Gore, ali i one koji čine skupštinsku većinu – da li podržavaju Andreja Milovića i njegove aktivnosti?

“Premijer Spajić treba da smijeni ministra Milovića ili da mu pruži podršku – i onda će sve biti jasno”, zaključio je Konatar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
10.02.2024-15:20 15:20

Andrej radi ispravno..on nije njih napao..no kazao..i dokazao ..ko je Dritan Abazovic Adzic-Sukovic…itd..Mi svi znamo sta je radila URA..sa Adzicem-Dritanom..sa BIA spijunima..i Temeljnim ugovorom..najveca kradja..crnogorske imovine..sram vas bilo!