Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar pita Spajića: Da li je tačno da zadužujete građane sa novih 700 miliona?

On je istakao da je Spajićeva Vlada za svega 2, 3 mjeseca svoga rada zadužila državu već 159 miliona eura, što je mnogo više nego što se Abazovićeva Vlada zadužila u čitavom svom mandatu, jer je njeno zaduženje bilo svega 100 miliona eura

Vlada Milojka Spajića samo u prvih 100 dana je pokazala svojim neodgovornim odnosom da nije u stanju da poštuje granske kolektivne ugovore, čime je uskratila prava zaposlenima u prosvjeti, upravi i pravosuđu. Ali se sa druge strane pokazala sposobnom, da ukine akciju “STOP inflaciji”, ali i da poveća cijenu struje i time izazove rast cijena i novi udar na budžet građanki i građana. Takođe, ono u čemu je Spajićeva Vlada očigledno najuspješnija jeste zaduživanje građana i države Crne Gore”, saopštio je šef poslaničkog kluba Građanskog pokreta URA Miloš Konatar.

On je istakao da je Spajićeva Vlada za svega 2, 3 mjeseca svoga rada zadužila državu već 159 miliona eura, što je mnogo više nego što se Abazovićeva Vlada zadužila u čitavom svom mandatu, jer je njeno zaduženje bilo svega 100 miliona eura.

“A već sada imamo najave i novog zaduženja od čak 700 miliona eura. Ako uz to novo zaduženje dodamo i prethodno od 159 miliona dolazimo do cifre od 859 miliona eura i to samo za 100 dana. Iako je od Spajića i njegove Vlade – mnogo je”, dodao je Konatar.

On je javno pitao premijera Spajića, da li su tačne najave da ćete državu Crnu Goru i njene građane zadužiti sa novih 700 miliona eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
23.02.2024-20:06 20:06

To je stvarno previse..mozda gospon Spajko to radi namjerno. da drzava CG bankrotirala..stim da kaze..sad nas mora druga drzava pomoci..ako se sa tom drzavo ujedinimo..od onih prije 100godina..koljaca..i rusioca drzave CG…Ovi dugovi se moraju ozbiljno shvatiti…!??????