Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar: Ako ne izaberemo sudije Ustavnog suda, glasaćemo za Zakon o predsjedniku kao prvi put

Kako je naveo, onaj ko ne bude danas glasao za izglasavanje kandidata "glasaće za nastavak blokade u Crnoj Gori"

Poslanik “Crno na bijelo” Miloš Konatar pozvao je sve političke subjekte da glasaju za četiri kandidata za sudije Ustavnog suda.

“Naš klub će glasati danas. Izglasavanjem kandidata poštujemo preporuke naših partnera. Jšs jedan poziv da danas izaberemo sva četiri kanddata i imaćemo dogovor kada su zahtjevi opozicije u pitanju, oko Zakona o predsjedniku. Glasajmo za sva četiri kandidata, izberimo i kompletirajmo US i imamo dogovor za pet minuta kad je riječ o zahtjevima opozicije.”, rekao je Konatar.

Kako je naveo, onaj ko ne bude danas glasao za izglasavanje kandidata “glasaće za nastavak blokade u Crnoj Gori”.

“Ako ne izaberemo sudije US, i ako on ostane blokiran poslanici koalicije “Crno na bijelo” će glasati kao što su glasali prvi put za Zakon o predsjedniku”, rekao je Konatar.

Poslanica GP URA Božena Jelušić rekla je da “ukoliko izglasamo sudije Ustavnog suda onda nas ima”.

“Ima priznavanja izbora i dogovora oko nečeg što je problematično. Danas izglasavamo da li Crne Gore ima ili se zaklinje u evropske zahtjeve, a preporuke VK odbija”, dodala je Jelušić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cuca
12.12.2022-11:30 11:30

Kako glasat Evropejac kad je Venecihanska Komisija rekla NE!
Sram te bilo, bagro prodana Srbiji i Rusiji.
Ali uzalud!
Stigli smo u Podgoricu: IMA NAS.

BMX
12.12.2022-11:31 11:31

Kako vas nije sramota ?
Prihvatili ste antizapadni, putinovski,anti EU,anti NATO,velikosrpski,ravnogorski i kleronacionalisticki Демократический фронт umjesto EU samo sa biste jos malo ostali ns vlasti i zavrsili sramni posao izdaje i unistenja ove drzave !

XXL
12.12.2022-11:48 11:48

“Vučićevi će crnogorski batleri, sobarice i stajski radnici načiniti svaki korak koji ovu državu gura dalje ka praznoj suverenosti i dublje u političku, kulturnu, duhovnu i ekonomsku ovisnost o Srbiji. Ako to obesmišljava – a obesmišljava – ideju nezavisne Crne Gore, nema tog kreveta koji neće rado pospremiti; nema tog obroka koji neće ponizno servirati; nema te balege koju neće gordo prevrnuti.”
Andrej Nikolaidis

volujak123
12.12.2022-12:08 12:08

Nevjerovatno je koliko anticrnogorstva u postupanju ima kod ovog momka Konatara.Sve što je do sada učinjeno na štetu Crne Gore i Crnogoraca ovo momče opravdava i brani svoga malog šefa. Pored njega “pametna” Božena je nastavila sa zamotavanjem i blefiranjem.Prvo je izjavila da je zakon o predsjedniku iznuđen!?Sada ta bleferka čija su usta puna Evrope najavljuje da neće glasati za preporuke Venecijanske komisije i EU.Je li ovo moguće?Pa sada ne može reći da je ovo stav DPS-a.No,žena blefer je spremna ako bi mogla i Budvu da prenese i ,” posadi”neđe po Šumadiji.Vjerujem čvrsto,da će o Boženi čitati đeca u udzbenicima… Pročitaj više »

Tara
12.12.2022-12:47 12:47

Pokvarenjacu jedan..sramte bilo..velikoizdajnik..