Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Koalicija Pravim putem: Delegiranom predstavniku naše koalicije u debati na TV Boin nije bilo dozvoljeno učešće

Kako su naveli, delegiranom predstavniku te političke grupacije koju čine (DPS-BS-DUA-SD), Enisu Đokaju, nije omogućeno da na lokalnoj televiziji, u prvoj otvorenoj debati, iznese svoje stavove, ideje, projekte i mišljenja

Iz Koalicije “Pravim putem – Rrugës së drejtë“ koja će nastuipiti na lokalnim izborima u  Tuzima, 5. marta, kazali su da je zabrana iznošenja stavova najjačim političkim neistomišljenicima odlika svakog nedemokratskog režima. Ocjenjuju da takva, apsolutna kontrola znači i gubljenje osjećaja za drugo i drugačije i da je to put u jednom smjeru, odnosno, “put u lošu stranu istorije”.

Kako su naveli, delegiranom predstavniku te političke grupacije koju čine (DPS-BS-DUA-SD), Enisu Đokaju, nije omogućeno da na lokalnoj televiziji, u prvoj otvorenoj debati, iznese svoje stavove, ideje, projekte i mišljenja.

Da stvar bude još gora, dodaju, dovedeno je i privatno obezbjeđenje na ulazu u televiziju.

“Podsjećanja radi, TV Boin se finansira novcem svih građana Opštine Tuzi u iznosu od 40.000 eura godišnje”, navodi se u saopštenju.

Ipak, poručuju da, hrabri izlaze na crtu, dok političke kukavice prave igre i smicalice, kako bi pobijedili bez borbe.

Ističu da ih je, upravo taj nemili događaj podsjetio na neka mračna vremena, kada su govorili samo pojedinci, i smatrali da samo oni i njima podobni imaju pravo na to.

“Mi njihov krivi put mijenjamo pravim putem. Stoga i obećavamo formiranje lokalne dvojezične RTV sa ciljem omogućavanja svima pod jednakim uslovima pravo na političke stavove i mišljenja”, zaključuju u saoštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve