Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Ulazak Demokrata u odbor udar na opoziciju

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević rekao je da će za sva dešavanja tokom naredne godine odgovarati Demokrate, a za izborne zakone Front neće glasati, ukoliko ne dođe do ustavnih promjena koje će regulisati položaj srpskog naroda.

To što su Demokrate ušle u Odbor za reformu izbornog zakonodavstva pucanj je u Sporazum za budućnost, ali i još jedan udar na opoziciju koja nikad nije bila razjedinjenija, poručuju iz DF-a.

Milan Knežević

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević rekao je za Televiziju Crne Gore da će za sva dešavanja tokom naredne godine odgovarati Demokrate, a za izborne zakone Front neće glasati, ukoliko ne dođe do ustavnih promjena koje će regulisati položaj srpskog naroda.

Opozicioni birači, prema riječima Kneževića, ne mogu biti zadovoljni ni konstantnim pozivima opozicionih lidera, kako bi za istim stolom pokušali da dođu do najboljeg načina u pregovorima sa DPS-om.

Unaprijed izgubljena bitka je, kaže Knežević, i kada neko, kao što je Draginja Vuksanović-Stanković iz SDP-a, na sastanak zove sve, samo ne najveći opozicioni savez.

IzvorTVCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve