Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević odbio mjesto potpredsjednika Vlade

To ne znači da ne vjerujem u sebe i svoje mogućnosti

Lider DNP-a i jedan od lidera DF-a Milan Knežević danas je kazao da mu je premijer Zdravko Krivokapić tokom jučerašenjeg razgovora ponudio potpredsjedničko mjesto u Vladi, ali da je on to odbio.

“Premijer Krivokapić je rekao da je spreman da nam ponudi potpredsjednička mjesta, i tačno ja sam odbio da budem kandidat za potpredsjednika u toj Vladi i saopštio sam mu da to ne znači da ne vjerujem u sebe i svoje mogućnosti nego smatram da nije riječ o personalnim rješenjima, već o uključivanju parlamentarne većine u izvršnu vlast. Rekao sam mu da u toj Vladi treba da se nađu i ljudi iz DF-a i SNP-a”, kazao je Knežević.

On je kazao da će nastaviti da razgovaraju i sa predsjednicima parlamentarnih stranaka kako bi se riješila parlamentarna kriza.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragan PV
21.03.2021-13:37 13:37

Zamislite da je mjesto podpresjednika vlade CG nudjeno licu koje je prvostepeno Osudjeno za pokusaj terorizma i uz to otvoreno i iskreno mrzi sve Crnogorsko. A pitao bih dali postoji idje u svijetu da je neko izabran(omoguceno) da bude narodni poslanik a da je osudjen za tesko krivicno djelo.