Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević: Novović da kaže je li formirao predmet protiv čelnika koalicije Za novi početak

Društvenim mrežama kruži audio snimak navodne kupovine glasova u Ulcinju

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio audio snimak navodne kupovine glasova u Ulcinju od strane funkcionera koalicije “Za novi početak” okupljene oko Građanskog pokreta URA, oglasio se jedan od lidera Demokratskog fronta, Milan Knežević. On je pozvao glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića da kaže “je li formirao predmet protiv čelnika koalicije “Za novi početak”.

Knežević je kazao da ne može ni mejl dobiti a da ga ne pozovu u tužilaštvo, aludirajući na to što je Osnovno državno tužilaštvo formiralo predmet povodom kontakta njega i ruskog ekstremiste Vladislava Pozdnjakova.

“Pošto ja ne mogu ni mail dobiti, a da me ne pozovu u tužilaštvo, pozivam GST Vladimira Novovića da obavijesti javnost je li formirao predmet protiv čelnika koalicije “Za novi početak”? Ako nije, vazda može mene uhapsiti za početak. Đeka i ja imamo istu frizuru”, naveo je Knežević na Tviteru.

Podsjećamo, društvenim mrežama kruži audio snimak navodne kupovine glasova u Ulcinju od strane funkcionera koalicije “Za novi početak” okupljene oko Građanskog pokreta URA.

Iz ulcinjskog odbora DPS-a tvrde kako predstavlja dokaz da se u tom gradu, uoči ponavljanja izbora na jednom biralištu, kupuju glasovi. Sa druge strane, lider Demokratske partije Fatmir Đeka i GP URA poručuju da je snimak loša montaža te da je riječ o montiranju afera.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve