Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: I u Evropskoj uniji se jede kulen, džigerica, brizle, sarma i popeci

Predsjednik DNP-a i poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Milan Knežević oglasio se na Tviteru povodom odluke Vlade da Željko Đukić bude imenovan na mjesto pregovarača za pristupanje EU

Predsjednik DNP-a i poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Milan Knežević oglasio se na Tviteru povodom odluke Vlade da Željko Đukić bude imenovan na mjesto pregovarača za pristupanje EU.

-Što ima veze što je jedan od pregovarača sa EU Željko Đukić zaljubljen u Mila, i što je radio u mesari Franca. I u Evropskoj uniji se jede kulen, džigerica, brizle, sarma i popeci. Imao sam i ja jednog mesara koji perfektno odvaja pečenicu od rebara, ali nije prošao, jer zna samo ruski”, saopštio je Knežević.

Vlada je mjesto novoimenovanog člana Radne grupe za pripremu i vođenje pregovora o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji za oblast pravne tekovine Evropske unije koja se odnosi na pregovaračko poglavlje 10 – Informatičko društvo i mediji postavila Željka Đukića

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Anonimous
23.10.2021-12:28 12:28

Kako im smeta svako ko nije njihov. Taj dečko nije DPS-ovac, a ima jak CV, potražite online. U Franci je kratko radio u marketingu, a ima dosta projekata sa EBRD i EC.