Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević demantovao Medojevića: Vukšić nije izbjegao nijedan odgovor na postavljena pitanja

Prema njegovim riječima, Odbor se saglasio da se pitanja o narko klanovima i slična njima postave v.d. direktora ANB-a kad se bude raspravljalo o njegovoj kandidaturi i davanju mišljenja

Povodom saopštenja ANB-a, da Vukšić nije izbjegao da odgovori na pitanja o narko-klanovima jer nisu ni postavljena, ni razmatrana na sjednici Odbora za bezbjednost, reagovao je jedan od lidera Demokratskog fronta, Milan Knežević.

“Obzirom da se ne radi o informacijama koje podliježu Zakonu o parlamentarnom nadzoru, a da bih prekinuo sve moguće medijske spekulacije na ovu temu, saopštavam da na jučerašnjoj sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost, Dejan Vukšić nije izbjegao nijedan odgovor na postavljena pitanja, a da pitanja člana odbora iz PZP- a o narko klanovima nisu postavljena”, saopštio je Knežević.

Prema njegovim riječima, Odbor se saglasio da se pitanja o narko klanovima i slična njima postave v.d. direktora ANB-a kad se bude raspravljalo o njegovoj kandidaturi i davanju mišljenja.

“A kako će se članovi Odbora, a kasnije i poslanici, izjašnjavati o kandidaturi Dejana Vukšića za direktora ANB-a, nije u nadležnosti predsjednika Odbora, i stvar je političke procjene na koju svaki član Odbora i poslanik u Skupštini imaju pravo”, zaključio je Knežević.

Podsjećamo, ranije danas su iz ANB-a saopštili da od predsjednika Odbora, Milana Kneževića očekuju potvrdu da Vukšić nije izbjegao pitanja o narko-klanovima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve