Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević čestitao Vučiću: Potvrda da narod najviše vjeruje Vama i Vašoj odmjerenoj politici

Knežević je čestitao Vučiću i na visokom pozicioniranju njegove stranke na izborima za lokalne samouprave, uz realna očekivanja da će SNS sa programski srodnim strankama nastaviti da vodi Beograd i druge gradove Srbije

Predsjednik Demokratske narodne partije DNP i jedan od lidera DF-a, Milan Knežević, povodom juče održanih izbora, čestitao je Aleksandru Vučiću na ostvarenim rezultatima.

“Osobita mi je čast i zadovoljstvo da u ime svih članova i simpatizera Demokratske narodne partije, kao i u svoje ime, čestitam prvenstveno Vama, Republici Srbiji i svim njenim građanima, na fer i demokratski sprovedenim predsjedničkim, parlamentarnim i izborima u dvanaest lokalnih samouprava, čime ste još jednom pred Evropom i međunarodnom zajednicom iskazali visok demokratski kapacitet i spremnost da građani Srbije na visoko civilizovan način potvrde svoju slobodno izraženu volju”, kazao je Knežević.

Kako je saopštio, imajući u vidu dominantan trend tokom prebrojavanja glasova, takođe Vam već sad mogu srdačno čestitati na skoro dvotrećinskom povjerenju građana Srbije, koji su na predsjedničkim izborima svojim glasovima potvrdili Vašu personalno superiornu poziciju, i u najvišem stepenu pokazali da Vama iskreno vjeruju kao čovjeku i državniku.

Knežević je ocijenio kako su građani Srbije su snažno podržali Vučićevu prepoznatljivu, odmjerenu politiku u evropskim i svjetskim okvirima, uz nesvrstanu poziciju dobronamjerne i vanblokovske Republike Srbije, okrenute miroljubivoj koegzistenciji i saradnji sa svim zemljama svijeta, uz očuvanje vlastitog identiteta, teritorijalnog integriteta i državnog dostojanstva.

“Dozvolite da Vam ovom prilikom čestitam i na dominantnom rejtingu partije koju predvodite, u uvjerenju da će SNS i nadalje predstavljati političku okosnicu afirmativnog puta Republike Srbije, uz otvorenost prema svim onim partijama, kojima su programska načela SNS-a bliska, globalni interesi Srbije u prvom, a pojedinačni, uskopartijski, u drugom planu”, dodao je Knežević.

On je čestitao Vučiću i na visokom pozicioniranju njegove stranke na izborima za lokalne samouprave, uz realna očekivanja da će SNS sa programski srodnim strankama nastaviti da vodi Beograd i druge gradove Srbije.

“Većinska podrška građana Srbije u zemlji i rasijanju istovremeno je potvrda još jedne važne činjenice – da narod najviše vjeruje Vama i Vašoj odmjerenoj politici upravo u ovim turbulentnim vremenima! A takođe i SNS-u, na čijem ste čelu, kao garantu mira i stabilnosti države, zbog čega ćete i u narednom periodu zasluženo voditi prosperitetnu Srbiju, uvaženu u domaćim i najširim međunarodnim okvirima na putu progresa za sve njene građane”, zaključio je Knežević u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve