Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Klub odbornika DPS Budva: Nesposobnošću i neodgovornošću lokalne vlasti Budva gurnuta u ambis

Na čelnim pozicijama u Opštini nalaze se neodgovorni i nesposobni kadrovi DF-a i Demokrata, koji su zarad svojih funkcija i bitke oko fotelja, gurnuli naš grad pred uvođenje prinudne uprave, a turističku sezonu koju dočekujemo nikada nespremniji, pred ambis, saopšteno je iz kluba odbornika DPS Budva

Današnji iznuđeni performans predsjednika Opštine Budva Marka Carevića još jednom je potvrdio ono što Opštinski odbor DPS Budva ističe duži vremenski period. Na čelnim pozicijama u Opštini nalaze se neodgovorni i nesposobni kadrovi DF-a i Demokrata, koji su zarad svojih funkcija i bitke oko fotelja, gurnuli naš grad pred uvođenje prinudne uprave, a turističku sezonu koju dočekujemo nikada nespremniji, pred ambis, saopšteno je iz kluba odbornika DPS Budva.

“Ovakva nebriga o sezoni i građanima koji žive od te iste sezone je nezabilježena do sada. Jasno je da budvanske čelnike ovaj problem ne tangira, s obzirom na to da smo ušli u šestu godinu svađa i trzavica između ovih koalicionih “partnera”. Za to vrijeme iz opštinskog budžeta utrošeno je preko 163 miliona eura, a da ni oni sami ne znaju gdje je konkretno novac građana otišao”, kažu iz DPS-a.

Evidentno je, dodaju, da je naš grad talac ili još bolje reći žrtva ovakve neodgovornosti.

“Jedino što im je palo na pamet je da sada u pomoć zovu Aleksu Bečića, da sa centrale pogura svoje odbornike, kada su se, kako već rekoše na današnjem performansu, riješili remetilačkog faktora u liku odlazećeg predsjednika Skupštine opštine Krsta Radovića.

Moramo ih podsjetiti da imaju većinu od 21 odbornika, a posebno ih podsjećamo da smo već u polovini mjeseca marta, da je sezona na pragu, te da je krajnje vrijeme da se uozbilje i da krenu nešto da rade. U suprotnom nek se razilaze i nek vrate kravate koje su razmijenili pred zadnje izbore jedni drugima, a građanima Budve mandat”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve