Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kabinet Krivokapića: DF želi nove izbore kako bi formirali vlast sa DPS-om

''Došlo je vrijeme istine u kom će pasti maske svih kojima je lični interes jedini motiv napada i navodne borbe za dobro Crne Gore''

Iz Kabineta predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića reagovali su na navode jednog od lidera DF-a, Milana Kneževića koje je iznio u intervjuu Pobjedi, kao i na sve, kako su kazali, intenzivnije napade koji dolaze od predstavnika tog političkog saveza. Poručuju da ono što DF želi jesu novi izbori, nakon kojih bi vlast formirali direktno sa DPS-om i manjinskim partijama.

Reagovanje Kabineta premijera prenosimo integralno:

Dok DF u medijima nemilosrdno napada Vladu Crne Gore, najavljujući proteste i prijeteći novim izborima, u pozadini toga određeni poslanici DF-a najdirektnije dogovaraju sa poslanicima DPS-a rušenje Vlade Crne Gore, kao i model za smjenu predsjednika Skupštine Crne Gore, Alekse Bečića.

Ono što DF želi jesu novi izbori, nakon kojih bi vlast formirali direktno sa DPS-om i manjinskim partijama, pod izgovorom pomirenja i društvenog ozdravljenja, u društvu koje je oboljelo od DPS-a i njima, očigledno, srodnih partija sadašnje vlasti.

Ono što moraju shvatiti DPS i DF, kao i svi oni koji pod izgovorom borbe za Crnu Goru žele da zadrže ili steknu što više pozicija u institucijama, da je vrijeme manipulacije sa narodom prošlo, a da je došlo vrijeme istine u kom će pasti maske svih kojima je lični interes jedini motiv napada i navodne borbe za dobro Crne Gore.

Vrijeme privilegovanih je prošlo, ovo je vrijeme naroda Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kabinet Krivokapića: DF želi nove izbore kako bi formirali vlast sa DPS-om – CG Vijesti
01.08.2021-15:58 15:58

[…] Aktuelno […]

Mila
01.08.2021-16:53 16:53

Ovaj covjek kao da je izgubio kontakt sa stvarnoscu.Neko ce da.ga.hapsi,DPS i.DF zajedno,narodu dijele ulje a imaju novca za gradjenje hrama u Budvi.Ministarka bolesna,sjutradan zdrava.Dokle cemo da slusamo ove nebuloze.Premijeru se toliko dopala funkcija,da po cijenu raznih nebuloza koje slusamo svaki dan,branice zestoko fotelju