Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Jonica: Ministri iz SNP-a i Adžić spriječili da budem imenovana u Odboru direktora Aerodroma

Zahvaljujem se ministru Ibrahimoviću na korektnom predlogu. Hvala osovini SNP – URA… što pokazuju ponovo pravo lice

Pravnica Snežana Jonica danas je optužila ministre iz SNP-a i Filipa Adžića da su zaustavili predlog ministra kapitalnih investicija Ervina Ibrahimovića da bude izabrana za člana Odbora direktora Aerodroma Crne Gore.

“”SNP može da glasa za DPS, ali ne može za Snežanu Jonicu.” – ovo je moj kratak odgovor na pitanje zašto je u Odbor direktora “Aerodroma Crne Gore” izabrano četiri člana, a ne pet kako je propisano. Joković, Lalošević i Šćekić su ovih dana predlog da ja budem izabrana doživjeli kao prst u oko SNP-u”, napisala je Jonica na Facebook-u.

Kako je kazala, Filip Adžić je to doživio kao prst u oko njemu lično, jer “kakav je to način da se imenuju oni koji nas kritikuju” – u prevodu nepodobni su oni koji imaju svoje mišlienje i ne brinu kome će se to mišljenje svidjet kome ne.

“Prošle godine su i Joković, i Lalošević i Šćekić i Adžić bezrezervno podržali dugogodišnjeg funkcionera DPS-a Momčila Martinovića za isto mjesto za koje sam ja ove sedmice bila nepodobna.

Nasuprot njima, ministar Ervin Ibrahimović mi se obratio sa predlogom da me MKI kandiduje na to mjesto zbog mojih stručnih referenci, jer je smatrao neophodnim osnaživanje stručnih prevashodno pravničkih kapaciteta u menadžmentu Aerodroma. Zahvaljujem se ministru Ibrahimoviću na korektnom predlogu. Hvala osovini SNP – URA… što pokazuju ponovo pravo lice”, istakla je Jonica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bar
04.08.2023-21:10 21:10

A odmori Snežo malo, dosta je bilo odbora