Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Aerodromi Crne Gore narednih dana raspisaće međunarodni konkurs za izvršnog direktora

Odbor direktora je na ovoj sjednici, kako je i najavljeno, razmatrao problem taksi prevoza ispred terminalne zgrade Aerodroma Podgorica i tim povodom je uputio dopis Ministarstvu saobraćaja i pomorstva, odnosno Vladi kao osnivaču.

Aerodromi Crne Gore (ACG) će narednih dana raspisati međunarodni konkurs za izvršnog direktora, odlučio je Odbor direktora na sjednici koja je održana večeras.

Osim toga, kako je navedeno u saopštenju kompanije, Odboru direktora je potvrđeno da je iznos od 509 hiljada eura sporne uplate za aerodromsku opremu vraćen na račun kompanije.

“Dok smo od banke tražili informacije o statusu preostale 42 hiljade eura o čemu će i javnost biti blagovremeno obaviještena”, kazali su iz ACG.

Takođe, Odbor direktora je na ovoj sjednici, kako je i najavljeno, razmatrao problem taksi prevoza ispred terminalne zgrade Aerodroma Podgorica i tim povodom je uputio dopis Ministarstvu saobraćaja i pomorstva, odnosno Vladi kao osnivaču.

“Cilj ACG je zaštita interesa putnika i kompanije”, poručuju iz Aerodroma.

Odbor direktora, kako još dodaju, je na sjednici razmatrao i sve ostale teme koje su od značaja za ljetnju sezonu koja će, prema dosadašnjim informacijama, biti rekordna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve