Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Razgovaraćemo s Abazovićem, odluka SNP-a brzo

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović predložio je danas lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića za mandatara za sastav nove Vlade

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković rekao je za portal RTCG da je odluka da lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović bude predložen za mandatara sasvim logična, te da će uskoro sa Abazovićem razgovarati o formiranju nove vlade. Kaže i da će SNP brzo donijeti odluku o eventualnom učešću u manjinskoj vladi.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović predložio je danas lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića za mandatara za sastav nove Vlade.

“Razgovaraćemo sa Abazovićam, već sad kao sa mandatarom, i to je sad mnogo ozbiljnija priča, jer je definitivno mandatar i razgovaraćemo. SNP razgovara sa svima, oko svih pitanja koja se tiču političkih tema u Crnoj Gori”, kazao je Joković, kratko za portal RTCG.

Nije mogao da precizira kada će razgovarati sa Abazovićem, samo je naveo da će se to desiti vrlo brzo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
03.03.2022-17:52 17:52

Dakle providno kao dan da Vladimr Jokovic-Bidon nece niti smije ucestvovati u manjinskoj Vladi.Zaprijetio mu je DF,Demokrate i SPC toliko o “rijeci”Bidona i njegove kombi partije,u Berane vec ides Bidon u zaborav.