Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković: Neću uticati na odluku Glavnog odbora

Joković je saopštio da se SNP 23 godine borio protiv DPS-a i ponosni su, kaže, na pobjedu od 30. avgusta

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković kazao je da nikakvu saradnju sa DPS-om ne žele, kao ni vladu u kojoj će biti DPS. Cilj im je, kaže, ostvarenje programskih načela i ciljeva SNP-a.

Na pitanje da li im je prihvatljivo da budu u manjinskoj vladi a da ih podrži DPS, u emisiji “Link” Radija Crne Gore, Joković kaže:

“Ako mi sa tim možemo ostvariti sve svoje programske, ideološke, državne i nacionalne interese, nas ne interesuje drugo ništa”, poručio je Joković i dodao da takve odluke donosi Glavni odbor SNP sa 2/3 većinom.

“Kako odluči GO i kako sa terena odluče naši birači takva će naša odluka biti”, poručio je lider SNP-a.

Kazao je da kao predsjednik SNP-a neće uticati na odluku Glavnog odbora partije.

Joković je saopštio da se SNP 23 godine borio protiv DPS-a i ponosni su, kaže, na pobjedu od 30. avgusta.

“Nikada ni u jednom trenutku nijesmo, niti ćemo podržati DPS. Potpuni poraz DPS je kada oni razmišljaju i spremni su po izjavama da podrže SNP”, kazao je Joković.

Ponovio je da nikakvu saradnju sa DPS-om ne žele, kao ni vladu u kojoj će biti DPS.

“Da li bi SNP pristao da ga u Skupštini podrži DPS, to je pitanje za DPS”, kazao je Joković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
16.02.2022-10:27 10:27

SNP je ideoloski i u programskim politickim ciljevima u potpunom saglasju sa DF – om na poziciji tvrdokorne velikoprosrpske i kleronacionalisticke partije, koja bastini naslijedje pok Slobodana Milosevica i Momira Bulatovica i nema nikakve dileme da ce, ako udju u tu novu Vladu, biti navodjeni i dirigovani iz Beograda, Kremlja i Beogradske Patrijarsije radi ostvarenja interesa Srbije i Rusije. Ako im lokalni odbori i rukovodstvo uopste i daju saglasnost da udju u tu pricu, sto sve vise postaje prica sa malim izgledima da ce se ostvariti u praksi. Ako i udju u tu Vladu, zahtjevace i ucijenice da se odmah… Pročitaj više »