U Podgorici je održana sjednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke narodne partije, kojom je predsjedavao predsjednik stranke Vladimir Joković.

“Joković je članove IO upoznao sa aktivnostima koje se unutar partije sprovode u aktuelnom momentu kao i o dešavanjima na političkoj sceni.

IO GO SNP je zadužio opštinske odbore da izvrše pripreme i naprave plan održavanja sastanaka opštinskih odbora, tako da će u bliskom periodu rukovodstvo partije obići sve opštinske odbore. Konstatovano je da je u onim odborima u kojima to još nije urađeno potrebno formirati izborne štabove, a sve u cilju podizanja insfrastrukture SNP-a u susret parlamentarnim izborima.

Posebnu pažnju prisutnih izazvao je Jokovićev osvrt na dešavanja u vezi sa diskriminatorskim Zakonom o slobodi vjeroispovijesti. Članovi IO dali su punu podršku aktivnostima Mitropolije crnogorsko-primorske, izražavajući nadu da će ovo pitanje biti riješeno na pravedan način”, navodi se u saopštenju SNP-a.

Joković je istakao da je SNP čvrsto na svom kursu, na kojem je od početka:

“A to je bolja i ljepša budućnost za Crnu Goru i život dostojan čovjeka za svakog građanina. On je istakao da jedinstvenim nastupom opozicije može doći do promjene vlasti, kao i prijeko potrebne promjene sistema vrijednosti.

U tom smislu, SNP CG je spremna da doprinese stvaranju države koja će biti prepoznata po radu, poštenju i uspješnosti njenih građana, a ne po aferama i problemima”, navode iz ove partije.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve