Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

JOKO NASTAVLJA DA BRILJIRA: Ako neko može da plati 200 eura ležaljke, zašto ne bi mogao da bude ulaz na Crno jezero malo veći

Zalagaće se, dodaje, da cijene na sjeveru budu poput onih na primorju

Potpredsjednik Vlade u tehničkom mandatu Vladimir Joković komentarisao je, gostujući na televiziji Aplus, nedavnu izjavu da cijene u parku prirode Piva treba da budu više, kako bismo „uzeli pare od stranaca“.

„Salva napada na mene zato što sam rekao da bi cijene u tom parku trebale da budu veće, ja se svim svojim bićem zalažem da te cijene budu veće“, kazao je Joković, prenosi Portal Analitika.

Osvrnuo se na to što je otvoren Sveti Stefan, gdje ležaljke, kaže, koštaju 200 eura.

„To me nije dodirnulo. Ja sam prošle godine otišao na plažu, ležaljka 70 eura i otišao sam, nijesam htio da platim. Sad sam bio na more, 2.5 eura pola litra vode, a neko ode na Taru i bere pečurke, maline, sve za euro“, naveo je Joković.

Naglašava da potpuno ostaje pri stavu od prije i da su „nekorektni su oni koji su ga napali“.

„Treba veće cijene da budu na sjeveru, strance privuče zov divljine. Ako neko može da plati 200 eura ležaljke, zašto ne bi mogao da bude ulaz na Crno jezero malo veći i šetanje po onom raju na zemlji“, kaže on.

Zalagaće se, dodaje, da cijene na sjeveru budu poput onih na primorju, jer je to „raj na zemlji“.

Osvrnuo se i na to što su na društvenim mrežama objavljene njegove fotografije s plaže.

„Neka me slikaju, idem na najobičnije plaže, ponosim se. Večeras idem na selo, sjutra ću da pokosim oko kuće“, iznio je Joković planove.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
19.07.2023-09:28 09:28

Bože velji kako ovaj čovjek djeluje pametan na fotografijama još da mu neko fotošopira jednu rupicu na vrhu glave izgledao bi još pametniji, ličio na onu stvar na kojoj nikad nokat izrast neće. Idila traje samo dok ne progovori, uvriježeno mišljenje je da bi bio zvijezda nijemog filma.