Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Joanikije o blokadi na Cucama: Posljednji zločinački trzaji crvene aždaje, neka im Bog oprosti jer ne znaju šta čine

Mitropolit crnogorsko primorski Joanikije kazao je da ima osjećaj da je došao kraj komunističkoj crvenoj aždaji i da su ovo njeni posljednji zločinački trzaji, komentarišući blokadu na Cucama

Mitropolit crnogorsko primorski Joanikije kazao je da ima osjećaj da je došao kraj komunističkoj crvenoj aždaji i da su ovo njeni posljednji zločinački trzaji, komentarišući blokadu na Cucama.

“Grdno su se prevarili! Neće to ni Cuce ni sveštenici koji su rodom iz Cuca dozvoliti. Imam osjećaj da je došao kraj komunističkoj crvenoj aždaji i da su ovo njeni poslednji zločinački trzaji. Nemojte mnogo obraćati pažnju, draga braćo i sestre, jer oni sve što su gradili, gradili su na bratskom krvoproliću. A mi treba da se molimo da se naš narod izmiri, da jedni druge cjelivamo, da jedni druge pomažemo, da ne učestvujemo u tome ni na koji način”, rekao je Joanikije tokom besjede u ostroškom skitu Svetog Jovana Krstitelja u Jovan dolu kod Nikšića.

Kako prenosi sajt Mitropolije, Joanikije je poručio “neka čine što su naumili”.

“Ali, došao je kraj toj bijedi i tom ludilu. Narod je shvatio da je nekome interes da ga i dalje dijeli. I u to se ulaže velika energija i velika sredstva. I čine se mnoge manipulacije i šire se mnoge laži”, rekao je on.

Naše je, rekao je on, da se na ovaj veliki praznik pomolimo Bogu za mir, ljubav, bratsko izmirenje i bratsku slogu.

“I da oprostimo. I njima da oprostimo. Da Bog oprosti, jer ne znaju šta čine”, zaključio je Joanikije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
07.07.2021-19:37 19:37

Tebi bog nema sta da prasta crna azdajo posto ti nemas vjeru u boga. Vasa vjera je dominacija nad drugima i uzurpiranje nasih svetinja koje zelte da prisvajate na silu.

Nikola
08.07.2021-06:27 06:27

Ete ti sektasu genocidasu znas sto cinis….lijepo ce ti se vratiti. Iz tvoijeg usta u Božije usi! Amin!