Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Janković: Svim srcem za Cetinje – kulturnu, istorijsku i duhovnu Prijestonicu

''Podržavam partiju koja je izašla iz jednostranačkog koncepta i dala mogućnost nama koji volimo svoj grad, da se zajednički izborimo za bolju budućnost naše Prijestonice koja je od dana njenog nastanka srce i duša Crne Gore''

Trenutna politička i društvena situacija u našem gradu dostigla je nivo koji zahtijeva konkretne i korjenite promjene, a nosioce tih promjena i prosperiteta našeg grada prepoznala sam u politici koju zagovara Socijaldemokratska partija, smatara Ksenija Janković kandidatkinja za odbornicu na listi “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje”.

“Podržavam partiju koja je izašla iz jednostranačkog koncepta i dala mogućnost nama koji volimo svoj grad, da se zajednički izborimo za bolju budućnost naše Prijestonice koja je od dana njenog nastanka srce i duša Crne Gore.

Svim srcem za Cetinje – kulturnu, istorijsku i duhovnu Prijestonicu! Zato jer vjerujem da će SDP pokazati da je jednakost svih građana njen prioritet i da će im pružiti iste mogućnosti. Zato jer su građani Cetinja samo i jedino naš interes. Zato, bez praznih predizbornih obećanja, sa jasnim stavom i programom, moja opcija je SDP – svim srcem za Cetinje. Jer Cetinje može i zna!”, poručila je Janković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve