Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Ivanović: ”Srpski svet” i ”Evropa sad” ćute jer dijele iste vrijednosti

Nakon što je juče iznio niz uvreda na račun Cetinjana i Cetinjanki, ali i svih pripadnika crnogorske nacije na TV Happy, Šešelj je danas nastavio na istom mediju nastavio sa vrijeđanjem, ovoga puta teške riječi je izrekao na račun poslanice Vuksanović-Stanković

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Petar Ivanović uputio je podršku poslanici Socijaldemokratske partije (SDP) Draginji Vuksanović-Stanković koja je bila meta mizoginih napada lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

Nakon što je juče iznio niz uvreda na račun Cetinjana i Cetinjanki, ali i svih pripadnika crnogorske nacije na TV Happy, Šešelj je danas nastavio na istom mediju nastavio sa vrijeđanjem, ovoga puta teške riječi je izrekao na račun poslanice Vuksanović-Stanković.

”Podrška za Draginju Vuksanović-Stanković, kolegu iz Skupštine CG! Unhappy TV je primjer što znači dati slobodu neodgovornim, nezrelim, nezajažljivim, primitivnim i beskrupuloznim pojedincima. Jesu li to medijske slobode “Srpskog sveta” i “Evrope sad”? Ćute jedni i drugi jer dijele iste vrijednosti”, naveo je Ivanović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve