Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović: Nemojte da se dignem da mu glavu slomim; Milačić: Pa dođi, evo tu sam, braniš DPS i to pričaš

Sjednica Skupštine na kratko je danas bila prekinuta zbog verbalnog sukoba poslanika Marka Milačića (Prava CG) i Dragana Ivanovića (SNP)

Sjednica Skupštine na kratko je danas bila prekinuta zbog verbalnog sukoba poslanika Marka Milačića (Prava CG) i Dragana Ivanovića (SNP).

Rasprava između Milačića kao i poslanika SNP-a Dragana Ivanovića u jednom trenutku se “zakuvala”, kada je Ivanović dobacio u toku govora Milačića, koliko se mogli čuti sa lajv prenosa, “Kako te nije sramota”.

Milačić je odgovorio “Pođite u Kuče ako smijete”. Ivanović je odgovorio: “Niste u toku”.

Milačić je rekao “Ništa ja ne pričam na pamet”, na šta je Ivanović, koliko se moglo čuti, kazao: “Nemojte da se dignem da mu glavu slomim”.

Milačić je odgovorio: “Molim, šta si rekao? Pa dođi, evo tu sam. Braniš DPS i to pričaš”.

Nakon toga je potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak dala pauzu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
05.07.2022-11:30 11:30

Ovo je Srpsko ogledalo čojstva, junaštva, obrazovanja, kulture, uviđavnosti, pameti i dobronamjernosti i neprijatelja Crnogorskih naroda u Parlamentu Crne Gore. Sve tupani do tupana. Šteta što tupi profesor Radulović nije učestvova u ovoj rječitoj raspravi primitivizma i gadluka, mada i nije toliko potrebno. On je to demonstrira na desetine puta do sad, školujući ove sadašnje, uključujući i potpredsjednicu Parlamenta CG. Oprem dobro, UŽIRENI NEPRIJATELJI RODA CRNOGORSKOG.

dpero
05.07.2022-14:39 14:39

Katnic ga je nazvao pravim imenom-BAZDIGOVNO!

Nikola
06.07.2022-03:55 03:55

Rogonja se kurobeca :))))))