Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Ivanović: Iniciraćemo smjenu Carevića

Ivanović je naglasila da će u četvrtak u 12 sati održati pres konferenciju na kojoj će se, kako je rekla, argumentima obratiti javnosti

Ne zamjeramo Marku Careviću što je podijelio otkaze i rastjerao ljude koji su mu dali povjerenje da bude danas to što jeste, kazala je za Antenu M predsjednica Crnogorske Anđela Ivanović nakon što je predsjednik Opštine Budva razrješio dužnosti predstavnice Kancelarije za evropske integracije u službi predsjednika Opštine.

foto: RTV Budva

“Nažalost on drugačije ne zna. Nadam se da će uskoro odgovarati pred Zakonom za sve ono što se sumnja da je uradio suprotno zakonu, a provjera povjerenja u skupštini ga svakako čeka uskoro”.

Besmisleno je, kako je kazala Ivanović, da komentariše optužbe da Crnogorska šuruje sa DPS-om.

“Ako do sad nijesmo pokazali da smo svoji i da možemo da saređujemo sa svima koji misle dobro ovom gradu, onda ne znam kad ćemo. Sa Carevićem se ne slažemo sa njegovim vođenjem grada. Inicijativu za njegovu smjenu ćemo podnijeti, provjera većine u Skupštini ga čeka”.

Ivanović je naglasila da će u četvrtak u 12 sati održati pres konferenciju na kojoj će se, kako je rekla, argumentima obratiti javnosti.

Podsjetimo, ranije danas predsjednik Opštine Budva Marko Carević razrješio je dužnosti potpredsjednika Opštine Vladimira Bulatovića, sekretarku Sekretarijata za društvene djelanosti Ljljanu Pjerotić, jer je za njega, kako je rekao, nedopustivo da javnu funkciju obavljaju oni koji žele da prekroje izbornu volju građana Budve.

Dužnosti je razrješena i predsjednica Crnogorske Anđela Ivanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve