Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović: Crnogorska više neće učestvovati u dijalogu koji se vodio kao danas

"Mi smo u Budvi održali obećanje i ubuduće ćemo, i to znaju svi građani Crne Gore Sada nam predstoje izbori, pa će građani odlučiti ko je kako radio i ko je imao dobru namjeru da se iz Budve nikad ne pošalju one slike koje se šalju od postavljanja šatora na ovamo“, zaključila je Ivanović.

Vršilac dužnosti predsjednika Opštine Budva nakon izbora organizovao je dijalog sa predstavnicima političkih partija u Budvi. Svi smo se odazvali i prihvatili legitimnog predsjednika čiji je izbor potvrđen objavom u Službenom listu Crne Gore, u sekciji Opštinski propisi, izjavila je predsjednica Crnogorske Anđela Ivanović.

Ivanović

„Ponosna sam što je gospodin Bulatović, vršilac dužnosti predsjednika, iz moje partije. Mi ćemo svaku zakonitu odluku poštovati, kako skupštinsku, tako i sudsku. Ukoliko Upravni sud utvrdi da naši prijedlozi za razrješenja nijesu u redu iz suštinskih razloga, mi ćemo se povući, poštujući odluku nadležni državnih institucija. Prvi posao novog predsjednika Opštine mora da bude deblokada opštinskog računa hitnim dopisom predsjedniku Vlade i ministru finansija, sa namjerom razrješenja pitanja koje opterećuje sve zaposlene u opštini Budva i sve građane Budve“, navela je Ivanović, napominjući da su „uvijek za dijalog“, ali onaj koji se vodi ka uzajamnom poštovanju i uvažavanju, uzimajući u obzir objektivne okolnosti, da su neki smijenjeni, a neki novi izabrani“.

„Crnogorska više neće učestvovati u dijalogu koji se vodio kao danas. Mi smo novo rukovodstvo koje želi da opština normalno funkcioniše i sva odgovornost je na onima koji to ne žele da prihvate. Mi smo u Budvi održali obećanje i ubuduće ćemo, i to znaju svi građani Crne Gore Sada nam predstoje izbori, pa će građani odlučiti ko je kako radio i ko je imao dobru namjeru da se iz Budve nikad ne pošalju one slike koje se šalju od postavljanja šatora na ovamo“, zaključila je Ivanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve