Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Intervjuisali kandidate za državne tužioce i Podgorici i Bijelom Polju

Tužilački savjet razmotrio je 11 pritužbi na rad državnih tužilaca i rukovodilaca državnih tužilaštava u pogledu zakonitosti rada

Na sjednici Tužilačkog savjeta, kojom je predsjedavao v.d. Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković, između ostalog, obavljen je intervju sa kandidatima prijavljenim na oglas za izbor tri državna tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i kandidatima za izbor jednog državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

“Tužilački savjet razmotrio je 11 pritužbi na rad državnih tužilaca i rukovodilaca državnih tužilaštava u pogledu zakonitosti rada”, navodi se u saopštenju Tužilačkog savjeta.

Kako se dodaje, usvojen je plan sjednica Tužilačkog savjeta za 2021.godinu, i Plan klasifikacionih oznaka u Sekretarijatu Tužilačkog savjeta za period 1.1-31.12.2021.godinu.

“Osim toga, donijet je Vodič za pristup informacijama u posjedu Tužilačkog savjeta, i usvojen je Izvještaj Komisije za Etički kodeks državnih tužilaca za 2019.godinu”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve