Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

IMA NAS: Jasna namjera da se sruši ustavni poredak u zemlji, građani da budu pripravni

Oni su se oglasili nakon što je bez dogovora završen i treći krug konsultacija o izboru sudija Ustavnog suda predstavnika poslaničkih klubova

Nakon današnjeg kraha pregovora jasno je da je dio političkih partija spreman da ide do kraja u rušenju ustavnog poretka i uništavanju države i da je odgovor građanske i evropske Crne Gore obaveza svakog odgovornog pojedinca u zemlji, saopšteno je večeras iz Pokreta “Ima nas”.

Oni su se oglasili nakon što je bez dogovora završen i treći krug konsultacija o izboru sudija Ustavnog suda predstavnika poslaničkih klubova.

Dodaju da, kako su već i najavili prethodnih dana, Pokret “IMA NAS” neće odustati od svojih zahtjeva i “neće biti kompromisa sa odbranom državnih interesa”.

“Zato pozivamo građane da budu pripravni i da prate naša uputstva tokom čitavog dana kako bi na adekvatan način odgovorili očiglednoj namjeri da se rušenjem institucija i ustavnog poretka uruše i temelji države. Može, odgovor je jasan! Odustajanja nema, odlučno ćemo braniti institucije”, zaključuju u saopštenju

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve