Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Ilić: Učinićemo sve da Kotor opet postane evropska prijestonica Crne Gore

"SDP-ova vizija je dovela Crnu goru do nezavisnosti i NATO integracije, a vizija “Vrmca Bokeškog central parka“ Kotor vraća na počasno mjesto UNESCO-ove liste”, dodaje se u saopštenju

Nosilac liste “SDP- dr Ivan Ilić – jak Kotor!” sa kandidatima za odbornike prezentovao je na vratima od grada program u razgovoru sa građanima Kotora. U obilju susreta koje je imao i u obilasku gradske pjace “pod markat“ Ilić je predstavio viziju daljeg unapređenja zdravstva u našoj opštini i regiji Boke Kotorske, saopšteno je danas iz te partije.

Foto: SDP

“Građani su imali priliku da čuju o projektu SDP-a “ Vrmac Bokeški central park“ kojim ćemo to poluostrvo usred zaliva zaštiti kao park prirode. Vrmac mora ostati netaknuta pluća Boke Kotorske i osnov razvoja grada na principima evropskog života građana u 21. vijeku. SDP-ova vizija je dovela Crnu goru do nezavisnosti i NATO integracije, a vizija “Vrmca Bokeškog central parka“ Kotor vraća na počasno mjesto UNESCO-ove liste”, dodaje se u saopštenju.

SDP je na konceptu Luka Kotor – vrata od grada doveo do vlasništva Kotorana poslije 70 godina nad ključnom kontakt zonom Benova – elektrodistribucije. Naša decenijska upornost je dala platformu na kojoj će se izgraditi veliki multimedijalni centar za karnevlaske fešte i kongresni turizam. Multimedijalni centar koji će čitave godine puniti hotele i apartmane u opštini.

Foto: SDP

“Trideset godina mi vidimo dalje i pokušavamo dovesti Crnu Goru i Kotor do Evropske unije. Građanska Crna Gora, naša himna i zastava upisane su rukom SDP-a u Ustav Crne Gore. Basta nam i da Kotor opet učinimo evropskom prijestonicom Crne Gore”, zaključio je Ilić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve