Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

Ibrahimović u Plavu: Prosječna plata da bude jednaka na sjeveru i jugu

On je ocijenio da je Bošnjačka stranka prepoznala sve izazove pred kojima se nalazi Crna Gora i u narednom periodu će se zalagati da se to ostvari. Poručio je i da je pred Plavom perspektiva

Bošnjački narod je sazrio i svuda čujemo istu poruku – jedno smo i hvala Bošnjacima što smo to napokon i shvatili, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke i nocilac liste „Jasno je“, Ervin Ibrahimović.

On je pred više stotina članova i simpatizera na promotivnom skupu u Plavu kazao da će Bošnjačka stranka potvrditi 11. juna da su Bošnjaci svjesni ko su, šta su i kome treba da vjeruju.

„Mi želimo da Crna Gora u pravom smislu bude država vladavine prava, evropska, sekularna, demokratska Crna Gora. To ćemo postići samo ukoliko u njoj Muhamed i Marko imaju ista prava i ukoliko isto pripada njima u Crnoj Gori. Kada pričamo o evropskim vrijednostima, onda moramo imati državu socijalne pravde. Imaćemo je kada prosječna plata bude jednaka i na sjeveru i na jugu Crne Gore. Imaćemo državu socijalne pravde kada na sjeveru bude bilo više uposlenih od penzionera i onih koji primaju socijalna davanja“, kazao je Ibrahimović.

On je ocijenio da je Bošnjačka stranka prepoznala sve izazove pred kojima se nalazi Crna Gora i u narednom periodu će se zalagati da se to ostvari. Poručio je i da je pred Plavom perspektiva.

„Plav ima sve ono što imaju moderne i razvijene opštine – ima prije svega pametne i umne ljude, prirodu i prirodne potencijale, kao i dijasporu, kojoj mogu da zavide i mnogo veće države“, rekao je Ibrahimović.

Zaključio je da je vrijeme da one opštine gdje žive Bošnjaci, dostignu nivo razvijenosti kao i ostale opštine.

„Dosta nam je siromaštva“, kazao je nosilac liste Bošnjačke stranke.

Na skupu u Plavu govorili su i kadnidati sa poslaničke liste i funkcioneri BS Damir Gutić, Jasmin Ćorović, Edina Dešić, Admir Šahmanović, Fuad Feratović, Kemal Purišić, Erzana Redžematović i Merdin Purišić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve