Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Gvozdenović: DPS jedina partija koja mladima garantuje sigurnu sadašnjost i izvjesnu budućnost

Gvozdenović je saopštio da se Demokratska partija socijalista, kroz svoj izborni program, jasno odredila ka promovisanju i podršci inovacijama i novim preduzetničkim idejama mladih, jačanju obrazovnog programa, ali i njihovom zapošljavanju i daljem ekonomskom rastu

Politički direktor DPS Branimir Gvozdenović posjetio je danas Opštinu Ulcinj u okviru predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore. U istorijskom ambijentu Starog grada Gvozdenović je razgovarao sa mladima iz tog grada o potencijalima, razvojnim šansama i konkretnim programima koje je DPS već implementirao proteklih godina, ali i kreirao za mlade za naredni četvorogodišnji period.

Izvor: Screenshot

Gvozdenović je saopštio da se Demokratska partija socijalista, kroz svoj izborni program, jasno odredila ka promovisanju i podršci inovacijama i novim preduzetničkim idejama mladih, jačanju obrazovnog programa, ali i njihovom zapošljavanju i daljem ekonomskom rastu.

“To smo pokazali kroz treći paket Vladinih mjera, a tek će uslijediti i konkretni programi podrške u ovim oblastima. Imamo jasan program koji smo u proteklom periodu kreirali zajedno sa mladima iz cijele Crne Gore, konkretne projekte i ljude koji će ih realizovati za dobro svih mladih, ali i države Crne Gore”, kazao je Gvozdenović.

Na mlade stavljaju fokus više nego ikada, saopšteno je iz DPS-a, prepoznajući da su oni resurs koji će obezbijediti dalju emancipaciju društva i ukupan društveno-ekonomski prosperitet.

Konstatujući da na političkoj sceni Crne Gore, pored DPS-a, ne postoji nijedan politički subjekt koji mladima može garantovati sigurnu sadašnjost i izvjesnu budućnost u državi, Gvozdenović je pozvao mlade Ulcinja da, kao što će to uraditi i najveći broj njihovih vršnjaka u cijeloj Crnoj Gori, na nastupajućim parlamentarnim izborima 30. avgusta odlučno zaokruže broj 8 i tako daju podršku izbornoj listi “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović.

“Susret je bio prilika i da se sumiraju dosadašnji konkretni rezultati koji su postignuti u oblasti omladinske politike u različitim oblastima od značaja za život i položaj mladih u Crnoj Gori. Pored sastanka sa mladima, politički direktor DPS održao je i niz radnih sastanaka sa predsjednicima mjesnih odbora i komisija, kao nosiocima izbornih aktivnosti DPS, kao i više sastanaka sa funkcionerima i članovima DPS iz Ulcinja”, saopšteno je iz DPS-a.

Gvozdenović se upoznao i sa ključnim kapitalnim projektima koji su u toku ili čija je realizacija planirana u tom gradu u narednom periodu.

Sastancima su prisustvovali i: predsjednik Opštinskog odbora DPS Ulcinj Sead Osmanović, predsjednik Opštine Ulcinj i član Glavnog odbora Ljoro Nrekić i kandidati za poslanike iz Ulcinja Luiđ Škrelja i Bećir Lika i članovi Izvršnog odbora DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve