Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Građanska inicijativa 21. maj bez ostatka stoji uz Zekovića

Istovremeno, iz ''21. maja'' očekuju da će crnogorska policija i obavještajna zajednica konačno početi ozbiljnije da se bavi putinovskim prijetećim ekspoziturama i pojedincima koji su prisutni u Crnoj Gori

Povodom opasnih i kriminalnih prijetnji ruskog ekstremiste upućenih organizacionom koordinatoru i predsjedniku našeg Podgoričkog Savjeta Aleksandru Zekoviću želimo da javnost zna da GI “21.maj” bez ostatka stoji uz Zekovića, kao i uz njegov javni aktivizam usmjeren protiv govora mržnje, fašističkog djelovanja i diskriminatorske retorike, poručili su iz “21. maja”.

Istovremeno, iz “21. maja” očekuju da će crnogorska policija i obavještajna zajednica konačno početi ozbiljnije da se bavi putinovskim prijetećim ekspoziturama i pojedincima koji su prisutni u Crnoj Gori.

“Evroatlantska Crna Gora ne može sebi dopustiti da bude država u kojoj će se širiti ekstremizam zvanične Moskve u bilo kojoj formi ili preko bilo kog pojedinca ili grupe. Crnogorski bezbjednosni organi moraju što prije shvatiti da putinovski maligni uticaji moraju biti u fokusu njihovog djelovanja i naročite pažnje”, zaključili su iz GI “21”. maj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve