Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

GI ”21.maj”: U Danilovgradu svakodnevno priznanja i pohvale naših simpatizera

Iz GI ''21. maj'' prenijeli su doživljaj uvaženog crnogorskog tekstopisca Ljuba Jovovića, višestruko nagrađivanog umjetnika

Građanska inicijativa “21. maj” saopštila je da u Danilovgradu svakodnevno dobijaju “priznanja i pohvale svojih simpatizera”, koji su, kako ističu, sve brojniji iz dana u dan.

Iz GI “21. maj” prenijeli su doživljaj uvaženog crnogorskog tekstopisca Ljuba Jovovića, višestruko nagrađivanog umjetnika, koji je prisustvovao skupu aktivista pokreta GI „21.maj“.

„Pišem ovo bez ikakve pretenzije da na bilo koga utičem vezano za političke stavove, ne radim to ni u svojoj kući. Na kraju krajeva,od glasača u Danilovgradu tu je samo par mojih dobrih rođaka i prijatelja iz grada Danilova, koji su svi dovoljno za sebe pametni. Želim da podijelim sa vama jučerašnje dešavanje u Danilovgradu, to je bio skup aktivista koji su predstavljali svoj pokret GI „21.maj“ i družili se sa građanima”, rekao je Jovović.

 Ljubo Jovović
Ljubo Jovović

“Poslije dugog niza godina, danas sam se osjećao kao nekad sa LSCG. U tim mladim ljudima sam vidio sebe. Toliko gospodskog, bjelopavlićkog, crnogorskog bješe u ponašanju tih mladih ljudi. Za ove starije, stare borce za pravo i čast domovine, nemam što reći, sem da su isti kao nekada sa po koju više sijedu vlas, djeca u duši, moji stari dobri liberali. Razlog zgog kojeg sam još uvijek tu u stroju sa ružom u ruci u odbrani sebe, predaka i potomaka”, zaključio je Jovović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve