Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

GI 21. maj: Militantno ustoličenje – istorijski primjer beščasća

Dok su Cetinje ''gušili suzavcem'', ''dvolični srpski patrijarh Porfirije i njegov nedostojni poslužitelj Joanikije'' izveli su desantnu intronizaciju koju savremeno hrišćanstvo ne pamti, naveli su u saopštenju

Današnje militantno ustoličenje mitropolita državne crkve Srbije Joanikija ostaće istorijski primjer beščasća tzv. Vlade i bestidnosti srpskog pravoslavnog klera, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

Kako su naveli, dok su Cetinje “gušili suzavcem”, “dvolični srpski patrijarh Porfirije i njegov nedostojni poslužitelj Joanikije” izveli su desantnu intronizaciju koju savremeno hrišćanstvo ne pamti.

“Istovremeno, tzv. Vlada, njen tzv. Premijer i njen tzv. Potpredsjednik za bezbjednost “srpskog sveta” ostaće upisani u istoriji crnogorskog političkog zastiđa. I neka znaju, od danas više nista nije isto. Suočiće se sa pravednim odgovorom građanske, multietničke evropske i sekularne Crne Gore”, poručili su iz GI 21. maj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
05.09.2021-10:42 10:42

Kako je usao nasilno..tako ce i izaci..Cetinjani moraju svakodnevno da protestuju..dokle ne izadje iz nasih svetinja..Sram ih bilo..Ko ga cuva,,Vojni Helikopter je upotrijebljen..u nasilje..ko ce da odgovara Injac-Zdravko-Dritko??

Anonimous
05.09.2021-11:13 11:13

Jesu možda dobili jednu bitku, ali su izgubili rat.