Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

GI 21. maj: Krivokapić, sa retorikom seoskog popa, guslao o narodu i kukao nad svojom zlehudom sudbinom

Krivokapić, razapet između ''božjeg poslanja'' i nesposobnosti, je suštinski poručio da je vlast kojoj pripada u središtu neviđene cirkuske predstave

Premijer Krivokapić je svojim jučerašnjim obraćanjem “poštovanom narodu” ušao u anale tragikomičnog populizma i nevičnog objašnjavanja državne politike. Razapet između “božjeg poslanja” i nesposobnosti, pritiska kojeg ne može da izdrži i bojazni od sopstvenih birača, Krivokapić se na pritvoran način obratio javnosti, saopštili su iz Građanske inicijative 21. maj.

“Guslajući o narodu, braći i sestrama i sa retorikom seoskog popa, Krivokapić je juče kukao nad svojom zlehudom sudbinom i molio za oproštaj zbog smjene ministra koji je neskriveni srpski nacionalista i pristalica relativizacije genocida u Srebrenici”, navodi se u saopštenju.

Premijer je, kako su kazali, trivijalnim riječima pokušao da sebe opravda kod onih koji su ga glasali, pokušavajući da im stavi do znanja da on isto misli što i Leposavić, ali da ga moraju razumjeti jer jer prinuđen da se lukavi sa jačim i neumitnijim silama.

“Objašnjavajući svom ”narodu” da je prinuđen da klerikalizovani velikosrpski “slobodarski pokret” prenese na kako je rekao “prljavi teren politike” premijer Krivokapić je suštinski poručio da je vlast kojoj pripada u središtu neviđene cirkuske predstave”, kazali su iz GI 21. maj u saopštenju koje potpisuju Rade BojovićIlija VujoševićMiodrag Živković i Branko Lukovac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ah
07.04.2021-10:53 10:53

Ah rece premijer
Aok mene krila moja
Nece da mi goni ker
Loviste mi zemlja moja
Sto ce meni bokerica
Sitna sacma u cijevi
Kada ovdje nema ptica
No su same sve zvijeri

Šmrk
07.04.2021-11:40 11:40

Kuku i lele
Brale i sele
Sto cinim dje sam
To ja nijesam
U ogledalu
svakoga jutra
Da li cu bit
PREMIJER sjutra

Danka
07.04.2021-12:30 12:30

Sve Srpske novine oplele po Crnoj Gori -Krivokapić se “pijan plota” drži DPS-ovih vizionarskih odluka o priznanju tzv. Kosova i učlanjenju u NATO, koje su donešene mimo većinske volje građana Crne Gore. “Ko na brdu ak’ i malo stoji, više vidi no onaj pod brdom”.pocela je bitka za Srpski Herceg Novi !Neko mora mijesanju u drugu drzavu stat na kraj!