Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Eskobar u Vašingtonu predstavio novog potrčka: Rashodovanog Dritana zamijenila svježa demagoška nada – Mickey!

Eskobar je po svemu sudeći u Spajiću uočio ogroman populistički potencijal, koji lako prepoznaje s obzirom da je prilično blizak toj demagoškoj disciplini

Specijalni predstavnik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar predstavio je juče u Vašingtonu svog novog potrčka za Crnu Goru.

Nakon što je prije par mjeseci rashodovao kontroverznog tehničkog premijera Dritana Abazovića kao list iskorišćenog toalet papira, Eskobar je predstavio svog novog favorita – predsjednika Pokreta Evropa sad Milojka Spajića poznatijeg pod biznis pseudonimom Meckey.

Eskobar je po svemu sudeći u Spajiću uočio ogroman populistički potencijal, koji lako prepoznaje s obzirom da je prilično blizak toj demagoškoj disciplini.

Spajića je na mjesto novog prvog potrčka Gabrijela Eskobara preporučila katastrofalna populistička ekonomska politika koja je gotovo uništila crnogorsku ekonomiju i finansije, ali i potencijal koji ovaj mladi demagog posjeduje.

Spajić se i na tviteru pohvalio svojim novim angažmanom:

“Sjajan sastanak u Vašingtonu, D.C. Stejt Departmentu sa DAS Gabriel Eskobarom. Razgovarali smo o potrebi dalje izgradnje i unapređenja crnogorskih institucija, kao i o viziji euro-atlantske Crne Gore – države ekonomskog prosperiteta i blagostanja za sve njene građane”, naveo je Spajić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
23.11.2022-19:22 19:22

Ovaj naturalizovani Amerikanac Gabrijel Escobar(inace porijeklom Kolumbijac)rodjen u Americi dijete migranata veoma “sracunato”pokusava da sa svetosavskim pascadima “discipinuje”Crnu Goru,no moze mu biti kad Americka administracija pojma nema dje ih ko predstavlja,a i ne ineresuje ih “nesrecni”Zapadni Balkan isto kao Ukrajina,jer se Ameri “bore”u Ukrajini do potonjeg Ukrajinca,nazalost.

Tara
23.11.2022-21:28 21:28

Stvarni bezobrazluk..od Amerike..sto se tice Eskobara i ove nase americke ambasadorke..Jednostavno rade protiv drzave CG,,inace ne bi sa Dritanom..i ovim kriminalcem..koji je trosio Budzetcki novac..bez limita..stim da dobije vise glasova..u korist srbijanskog i cetnickog svijeta…
Eskobara..i ovu ambasadorku treba upozoriti..na skupu IMA NAS….