Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Đukanović u Kučima: Crna Gora se vraća svojoj evropskoj luci

Predsjednik Đukanović je, kako je saopšteno, zahvalio na toploj dobrodošlici i izrazio zadovoljstvo posjetom Kučima u koje je, kako je kazao, uvijek rado dolazio

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović boravio je danas u Kučima gdje se, zajedno sa gradonačelnikom Podgorice Ivanom Vukovićem, susreo sa predsjednikom i članovima Upravnog odbora Fonda za razvoj Kuča Marko Miljanov.

Foto: predsjednik.me

Predsjednik Fonda za razvoj Kuča dr Radomir Prelević je kazao da je počastvovan posjetom Đukanovića Kučima gdje je, kako je kazao, među prijateljima i informisao ga o realizovanim projektima na ovom području iz oblasti putne infrastrukture, vodosnadbijevanja, kulture, sporta.

Prelević je zahvalio za pomoć države, Glavnom gradu i Ministarstvu odbrane i podsjetio na značajna ulaganja lokalnih privrednika u iznosu višem od 4 miliona eura, odnosno skoro 9 miliona u saradnji sa državnim institucijama.

Predsjednik Đukanović je, kako je saopšteno, zahvalio na toploj dobrodošlici i izrazio zadovoljstvo posjetom Kučima u koje je, kako je kazao, uvijek rado dolazio.

Izrazio je poštovanje za entuzijazam i uloženi rad i trud prema svim realizovanim projektima i kazao da je to dobar model za razvoj i ostalih krajeva Crne Gore.

Predsjednik je podsjetio na dinamičan razvoj Crne Gore od obnove nezavisnosti, izrazio optimizam za dalji ekonomski napredak i istakao da se Crna Gora vraća svojoj evropskoj luci.

Na kraju izlaganja, predsjednik Đukanović je rekao da ostaje otvoren za podršku svim dobrim inicijativama kroz animaciju donatora, ali i kroz inicijativu prema Vladi Crne Gore, a sve u cilju unapređenja kvaliteta života stanovnika tog kraja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve