Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Dukaj čestitao Dan opštine Plužine

''Uz punu podršku ekoturizmu, poljoprivredi, stočarstvu kao i jedinstvenom promocijom mladih poljoprivrednika i stočara, u cilju njihovog osnaživanja za proizvodnju po evropskim standardima, opština Plužine je dokazala da ima viziju razvoja, na čijem ostvarenju posvećeno radi''

Ministar javne uprave, Maraš Dukaj, čestitao je 4. avgust, Dan opštine Plužine, predsjedniku Opštine Plužine, Slobodanu Deliću i predsjedniku Skupštine opštine Plužine, Petru Mitriću.

“Četvrti avgust, Dan opštine Plužine, je povod da vama i svim građankama i građanima Plužina, uputim srdačne čestitke. U Plužinama, kao jednoj od najljepših razglednica Crne Gore, postignuti su vidni uspjesi, koji podržavaju unapređenje životnog standarda građana. Uz punu podršku ekoturizmu, poljoprivredi, stočarstvu kao i jedinstvenom promocijom mladih poljoprivrednika i stočara, u cilju njihovog osnaživanja za proizvodnju po evropskim standardima, opština Plužine je dokazala da ima viziju razvoja, na čijem ostvarenju posvećeno radi”, kazao je Dukaj.

Kako je istakao, Park prirode „Piva“, obiluje izuzetnim prirodnim ljepotama. Privlači ljubitelje prirode i avanturiste iz regiona ali i šire. Brojni kulturno-umjetnički i sportski događaji koji se organizuju u ovoj oazi, čine je nezaobilaznom tačkom na turističkoj mapi Crne Gore. Strateški plan razvoja opštine je dodatno unaprijeđen učešćem u regionalnim projektima koje finansira Evropska unija, što je dobar model i ispravan put napretka.

“Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom u oblasti digitalizacije javnih servisa i drugim oblastima iz svoje nadležnosti. Uz najbolje želje vama, svim građankama i građanima Opštine Plužine, još jednom vam čestitam praznik”, kazao je Dukaj u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve