Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Društvene mreže: Šćekić na Gazimestan službenim autom

Građani na društvenim mrežama dijele fotografije v.d. direktora Fonda za zdravstveno osiguranje Dragoslava Dada Šćekića sa Gazimestana, gdje je juče organizovana svečanost povodom Vidovdana.

Prema tvrdnjama korisnika društvenih mreža, Šćekić je na Gazimestan pošao službenim vozilom, sa vozačem FZO.

Građani na društvenim mrežama pozivaju da se istraži ovo putovanje, kao i o čijem trošku je na Kosovo putovao direktor FZO.

Šćekić, koji je na poziciju direktora FZO došao po partijskom ključu, kao potpredsjednik SNP-a, se već suočava sa brojnim optužbama.

Podsjetimo da su mediji objavili da je zaposlena u Fondu za zdravstveno osiguranja G.R. nedavno podnijela Upravi policije krivičnu prijavu protiv Šćekića, jer je, kako tvrdi, “udario” na glavnom ulazu te institucije.

”Ukoliko Ministarstvo zdravlja ne pokrene postupak sankcionisanja V.D direktora Fonda zazdravstveno osiguranje Crne Gore, Dragoslava Šćekića, smatraću da je povreda učinjena od strane i po nalogu ovlašćenog lica Ministarstva zdravlja, što predstavlja direktno kršenje clana 11. Evropske konvencije o zaštiti ljudskih prava i osnovnih sloboda, o čemu ću preko naših evropskih partnera CESI, upoznati i Komisiju EU u Briselu”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Djina
30.06.2021-07:27 07:27

Cus sluzbeno ! Osilijo Cetnik unisrava sve sto je Crnogorsko trebali su ga uhapsit cim je stupio na granici Kosova zavezat mu ruke i noge i da skakuce do prdare a u CG mu zabranit ulaz !

borko
30.06.2021-14:24 14:24

kad premijer bude obaviješten čuda će učinjet..za sad je izgleda neobaviješten ..